Kent u de pop-up store 'Energiebesparing 010' al? In deze tijdelijke winkel kunt u terecht voor gratis advies over energiezuiniger wonen en het zelf opwekken van energie. Deze winkel bevindt zich steeds ergens anders in Rotterdam. Tegenwoordig vindt u 'm in winkelcentrum Binnenhof in Ommoord. Stap gerust eens binnen!

Wilt u uw woning duurzamer maken? Bezoek dan zeker eens de pop-up store 'Energiebesparing 010'! De adviseurs die de winkel bemannen, vertellen u van alles over hoe u uw huis duurzaam kunt verbeteren. Van simpele aanpassingen, zoals het plaatsen van tochtstrips, tot de meer ingewikkelde maatregelen als dak-, gevel- en vloerisolatie en zonnepanelen op het dak.

 

Locatie Pop-up store

De pop-up store bevindt zich tegenover de Hema in winkelcentrum Binnenhof, in Ommoord. De winkel is iedere vrijdagmiddag geopend van 12:00 tot 18:00 uur en iedere zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Tijdens de openingsuren kunt u altijd binnenlopen voor advies. Ook worden in de pop-up store diverse activiteiten georganiseerd rondom energiebesparing. Zo vinden er onder andere informatiebijeenkomsten plaats waar in het bijzonder wordt ingegaan op thema's als isolatie of zonnepanelen. De precieze datums en tijden worden nog bekendgemaakt.