Woont u in een koophuis met een bouwjaar vóór 1990? Dan kunt u vaak veel winnen met energiebesparende maatregelen! Wat u precies kunt doen, ontdekt u wanneer u een Energieadvies Eigen Woning aanvraagt. Dat is nu extra voordelig!

ACTIE
Woning isoleren?

Maak gebruik van de 'Isolatiecoupon' ter waarde van €100!

Meer informatie

De één kiest ervoor de woning te isoleren om geen koude voeten meer te hebben, de ander doet het juist voor een lagere energierekening of om energieverspilling tegen te gaan. De één neemt zonnepanelen als investering omdat het meer rendement oplevert dan geld op de bank, de ander wil juist meer zelfvoorzienend zijn. Wat de reden ook is voor het duurzaam verbeteren van de woning, voor alles geldt: een goed begin is het halve werk. Laat u dus goed informeren en adviseren!

Hoe kunt u energiezuinig wonen?

Met het Energieadvies Eigen Woning krijgt u voor uw huis duidelijk op een rij wat de mogelijkheden zijn om energiezuiniger te wonen of om zelf energie op te wekken. De gemeente Rotterdam betaalt aan het advies mee. U betaalt daardoor maar €25,- voor een advies dat normaal €75,- kost. En dit bedrag krijgt u helemaal terug als u één of meerdere energiebesparende maatregelen neemt!

Hoe gaat u te werk?

Woningeigenaren van een grondgebonden eengezinswoning (rechtstreeks te bereiken op straatniveau) met een bouwjaar voor 1990 die ook zelf in deze woning wonen, kunnen gebruik maken van het Energieadvies. Dat werkt als volgt:

  • U vult het aanvraagformulier volledig in.
  • Binnen drie werkdagen neemt de energieadviseur contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor energieadvies.
  • De energieadviseur komt bij u thuis op het afgesproken moment.
  • De energieadviseur biedt uiterlijk twee weken na het woningbezoek het Energieadvies Eigen Woning inclusief offertevoorstel aan. Dit voorstel is vrijblijvend en verplicht u tot niks.
  • U betaalt €25,- voor het ontvangen van het energieadvies.
  • Neemt u een energiebesparende maatregel, dan ontvangt u de €25,- voor het advies terug van de energieadviseur.

Vul op deze pagina het aanvraagformulier in!