23 februari 2017

Woonbeurs Rotterdam + regio: alles over (duurzaam) wonen

Bent u van plan om te verhuizen binnen of naar Rotterdam of de omliggende regio? Bezoek dan op zaterdag 18 of zondag 19 maart de Woonbeurs Rotterdam + regio in het WTC.

De Woonbeurs Rotterdam + regio is een jaarlijks terugkerende beurs voor iedereen die een koop-, huur of zelfbouwwoning zoekt in of rond de Maasstad. De gratis beurs vindt plaats in het World Trade Centre (Beursplein 37) op 18 en 19 maart en duurt op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur.

Op de beurs is onder meer informatie te vinden over:

  • Verschillende nieuwbouwprojecten in Rotterdam en regio, met zowel koopwoningen als huurwoningen in de vrije sector.
  • Voormalige huurwoningen die nu te koop zijn voor een aantrekkelijke prijs.
  • Het aanbod van vrije kavels op aantrekkelijke plekken.
  • Leegstaande winkelpanden die u in een droomhuis kunt veranderen.
  • Klusscholen: voormalige schoolgebouwen waar met een groep kopers huizen in kunnen worden gerealiseerd.

Duurzaam wonen
Natuurlijk is er op de beurs ook aandacht voor duurzaam wonen. Er zijn adviseurs van VVE-010 en Energiebesparing010 aanwezig die u kunnen adviseren over wat u kunt doen om uw huis duurzaam te (ver)bouwen. Daarnaast vindt u op de beurs verschillende hypotheekadviseurs met wie u direct de financiƫle mogelijkheden kunt verkennen.

Meer informatie
Bent u dus op zoek naar een huis, of wilt u uw huis duurzaam (ver)bouwen? Kom dan naar de Woonbeurs Rotterdam + regio. Meer informatie over de beurs en de verschillende stands is te vinden op www.woonbeursrotterdam.nl.