14 juli 2017

Wegens succes herhaald: de WoonWijzerWinkel Zonnepanelendag!

Heeft u de speciale zonnepanelendag van 1 juli 2017 gemist? Of wilt u méér weten over zonnepanelen? Bezoek dan op 9 september 2017 de WoonWijzerWinkel. Dit onafhankelijke loket voor energiebesparing organiseert die dag namelijk weer een speciale zonnepanelendag.

Voor betrouwbaar, objectief advies over energiebesparende maatregelen moet u bij de WoonWijzerWinkel zijn. Ook over zonnepanelen weten de adviseurs u het fijne te vertellen. Zeker op 9 september aanstaande; op die dag vindt er een speciale themadag over zonnepanelen plaats. Kom langs, bekijk wat panelen en stel ál uw vragen.

Welk soort panelen moet ik kiezen?

Wie besluit zonnepanelen aan te schaffen, heeft heel veel leveranciers om uit te kiezen. In Nederland zijn er inmiddels zo'n duizend leveranciers van zonnepanelen. Sommige panelen komen uit China, andere uit Duitsland en weer andere uit Japan of Noord-Amerika. De verschillen in herkomst brengen verschillen in kleur, prijs, kwaliteit en rendement met zich mee. Op de zonnepanelendag vertellen de energieadviseurs van de WoonWijzerWinkel u graag meer over deze verschillen. Om 09.30 uur wordt er een algemene presentatie gegeven over zonnepanelen, daarna kunt u gesprekken aangaan met de adviseurs. Ook kunt u verschillende zonnepanelen bekijken.

De Woon­Wij­zer­Win­kel in Rot­ter­dam over zon­ne­pa­ne­len

Wat kost het en wat levert het mij op?

Om de aanschaf financieel aantrekkelijker te maken, bestaan er collectiviteitsaanbiedingen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Ook kunt de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen via een eenvoudig formulier terugvragen van de Belastingdienst. Dit levert een groot voordeel op. Vraag de adviseurs gerust naar de mogelijkheden.

Natuurlijk leveren de zonnepanelen u ook wat op. Nieuwsgierig? Doe de gratis dakscan!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de WoonWijzerWinkel Zonnepanelen dag via de website van de WoonWijzerWinkel.

Directiekade 2-8
3089 JA Rotterdam
Tel.nr: +31 (0)10 747 01 47
www.woonwijzerwinkel.nl

Welke themadagen kunt u nog meer verwachten?

Datum Thema Locatie Tijd
Zaterdag 9 september 2017 Zonnepanelen WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 23 september 2017

Duurzame materialen/Groen dak

WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 21 oktober 2017 Isoleren en ventileren WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 18 november 2017 Isoleren WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur