18 mei 2018

Voordelig zonnepanelen aanschaffen via de WoonWijzerWinkel

Is de energierekening ieder jaar weer schrikken? Wilt u uw ecologische voetafdruk verkleinen, maar niet inleveren op comfort? Dan zijn zonnepanelen voor u de ideale oplossing! De WoonWijzerWinkel start binnenkort een collectief aankoopproject dat de aanschaf van deze panelen extra voordelig maakt.

Zonder dat we het door hebben, verbruiken we met elkaar behoorlijk wat elektriciteit. Voor mensen die duurzaam en aardgasvrij willen leven, gaat het elektriciteitsverbruik zelfs nog verder omhoog. Zij verwarmen en koken met elektriciteit en laden soms zelfs hun auto ermee op. Nu we steeds meer stroom gaan gebruiken, is het voor veel huishoudens voordeliger om die energie zelf op te wekken.

De meest voor de hand liggende manier om zelf energie op te wekken, is door zonnepanelen te gebruiken. Het aanschaffen van zonnepanelen is een hele investering, maar deze verdient zich in een aantal jaar terug doordat de kosten voor stroom flink naar beneden gaan of helemaal wegvallen.

Samen kopen is goedkoper

Net als voor zoveel producten geldt voor zonnepanelen: hoe meer je er koopt, hoe goedkoper het wordt. De WoonWijzerWinkel start daarom binnenkort een inkoopactie voor zonnepanelen, waarbij ze met een grote groep geïnteresseerden uit Rotterdam en omgeving de panelen collectief willen inkopen. Hierbij geldt: hoe meer mensen zonnepanelen willen plaatsen, des te lager de prijs. Met deze actie is het voor u dus goedkoper om zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel te bestellen.

Blijf op de hoogte!

De actie is nog in de opstartfase. Het is nu dus nog niet mogelijk om u in te schrijven. Wilt u op de hoogte blijven van wanneer de inschrijving opent en wat de kosten zullen zijn? Houd dan deze website en het Facebook- en Twitteraccount van 010 Duurzaam in de gaten.