31 januari 2018

Vier Warmetruiendag in de speciale Erasmusbrugtrui

Komende vrijdag 2 februari 2018 is het zover: dan zetten we met elkaar de verwarming een standje lager en trekken we een warme trui aan om energieverspilling te lijf te gaan. Dat doen we natuurlijk in stijl, namelijk met de Erasmusbrugtrui van Vincent Moerman. Brei 'm ook en doe mee!

Warmetruiendag bestaat sinds 2007 en inmiddels deden al 2 miljoen mensen mee. Thuis, maar ook op het werk. Complete bedrijven meldden zich aan: banken en verzekeraars, accountantskantoren, hotels, uitgeverijen en winkelketens. Zelfs op hogescholen en universiteiten gingen de truien aan en de verwarming uit of lager.

Brei de Erasmusbrug-trui

Vorig jaar schreef de gemeente Rotterdam rond Warmetruiendag een wedstrijd uit voor wie de mooiste Rotterdamse warme trui kon ontwerpen. Als winnaar kwam toen Vincent Moerman uit de bus, die een prachtige Erasmusbrug-trui ontwierp. Speciaal voor Warmetruiendag 2018 heeft Bianca Boonstra van Chefwol.nl deze trui omgezet in een breipatroon. Download het patroon hier

Meedoen is simpel

Wilt u ook helpen bij het terugdringen van CO2-uitstoot? Brei dan snel deze prachtige trui (of trek een andere warme trui uit de kast) en doe vrijdag mee met Warmetruiendag! U kunt zich inschrijven op de website van het initiatief. Daar kunt u ook energiebesparingssuccessen delen, u kunt een eigen Warmetruiendagposter ontwerpen en leren breien. Gewoon meedoen zonder inschrijven kan natuurlijk ook.

Gerelateerd nieuws