21 november 2017

Tot 20 procent korting op isolatie via de WoonWijzerWinkel inkoopactie!

Wilt u graag uw gevel of vloer laten isoleren? Doe dan mee aan de inkoopactie van de WoonWijzerWinkel en bespaar op de kosten! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger de korting. Dus schrijf u snel in!

Isoleren is vaak eenvoudiger dan u denkt. Vooral vloer- en gevelisolatie kan zonder veel gedoe worden aangebracht. Vloerisolatie bevestigt u namelijk tegen de onderkant van uw vloer via de kruipruimte en voor gevelisolatie hoeft de installateur in de meeste gevallen alleen een paar kleine gaatjes in uw buitenmuur te boren.

Inkoopactie
Vanwege de campagne 'Isoleren? zo gedaan!' biedt de WoonWijzerWinkel tot het einde van het jaar een inkoopactie op gevel- en vloerisolatie. Bij een inkoopactie geldt: hoe meer mensen er meedoen, hoe lager de prijs. Bij spouwmuurisolatie kan die korting oplopen tot 20% wanneer er meer dan 50 mensen meedoen. De korting op vloerisolatie loopt op tot 15%.

Doet u ook mee? Schrijf u dan vóór 31 december in via de actiepagina van de WoonWijzerWinkel. Begin 2018 wordt bekend hoe hoog de korting is en ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Isoleren? Dat doen we gewoon!