18 juni 2018

Themadag over zonnepanelen in de WoonWijzerWinkel

Met de huidige lage rente is het steeds minder aantrekkelijk om geld op een spaarrekening te zetten. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun spaargeld te investeren in zonnepanelen. Wie hier meer over wil weten is welkom op de themadag zonnepanelen van de WoonWijzerWinkel.

De voordelen van zonnepanelen zijn zonneklaar. De eenmalige investering is namelijk al vanaf zes jaar terugverdiend. Daarna is de maandelijkse besparing op de energierekening pure winst. Toch weten veel mensen niet goed waar ze op moeten letten bij het aanschaffen van zonnepanelen. Welke zonnepanelen zijn van goede kwaliteit? Hoeveel zonnepanelen zijn nodig voor uw energieverbruik? Zijn zonnepanelen wel rendabel als mijn dak in de schaduw ligt? Kies ik voor monokristallijn of polykristallijn?

 

Meer in­for­ma­tie over zon­ne­pa­ne­len en zon­ne­boi­lers in de Woon­Wij­zer­Win­kel op 23 ju­ni

Themadag zonnepanelen in de WoonWijzerWinkel

Met al uw vragen over zonnepanelen kunt u op zaterdag 23 juni terecht bij de WoonWijzerWinkel voor de themadag over zonnepanelen. Daarbij worden ook de voordelen van een zonneboiler en een groen dak uitgelicht. Het programma ziet er als volgt uit:

9:00 – Inloop met koffie en thee
9:30 – Presentatie over zonnepanelen
10:30 – Presentatie over zonneboilers
11:30 – Presentatie over sedum dakbedekking

Na elke presentatie en achteraf is er voldoende ruimte om al uw vragen te stellen aan de aanwezige experts.

Inkoopacties

De themadag is gekoppeld aan de inkoopacties die de WoonWijzerWinkel heeft voor de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler. Deze collectieve inkoop maakt de investering in zonne-energie nog aantrekkelijker. Voor beide acties geldt dat u zich vrijblijvend kunt inschrijven. U ontvangt een offerte, waarna u ervoor kunt kiezen om de zonnepanelen en/of zonneboiler te laten installeren.

Inschrijven voor de themadag kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.
Informatie over de inkoopacties kunt u vinden op woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon en woonwijzerwinkel.nl/inkoopzonneboiler.