30 maart 2017

Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis: zeer populair en bijna op

Huizenbezitters maken massaal gebruik van de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Wie nog een nieuwe aanvraag wil doen, moet er snel bij zijn; de subsidie is waarschijnlijk binnen enkele weken op. RVO.nl zet extra capaciteit in om de ingediende aanvragen te kunnen verwerken.

De SEEH slaat aan bij eigenaar-bewoners. De afgelopen zes maanden zijn er ruim 13.000 aanvragen gedaan. In totaal is er nu voor 38 miljoen euro in aanvraag. Per 15 maart 2017 is het subsidieplafond dan ook opgehoogd naar 43,8 miljoen euro.

Subsidie is bijna op
Heeft u een eigen huis en wilt u ook gebruikmaken van de subsidie? Aanvragen kan nog steeds! Wees er wel snel bij: naar verwachting is de subsidie binnen nu en enkele weken op.

Langer traject door drukte
Officieel moet u binnen dertien weken een besluit ontvangen over de ingediende aanvraag. Om dit haalbaar te houden, zet RVO.nl extra capaciteit in. Dit helpt om de aanvragen snel te verwerken en u als aanvrager op tijd duidelijkheid te geven over de subsidieaanvraag. Door de drukte moeten sommige aanvragers langer wachten dan normaal. Als dit bij u het geval is krijgt u hier bericht over.

Lees hier meer over de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis.