13 april 2017

SolarNRG wint veiling groepsaankoop zonnepanelen, inschrijving verlengd!

De veiling voor de groepsaankoop zonnepanelen voor de provincie Zuid-Holland heeft plaatsgevonden en er is een winnaar: SolarNRG. De komende tijd krijgen alle inschrijvers van SolarNRG een persoonlijk aanbod voor een scherp geprijsde zonne-installatie. Heeft u niet meegedaan aan de groepsaankoop, maar wilt u wel graag een aantrekkelijke aanbieding voor zonnepanelen? Dan kunt u zich nu alsnog inschrijven!

SamenZonneEnergie is een groepsaankoop voor zonnepanelen. Gemeenten in Zuid-Holland organiseren deze in samenwerking met iChoosr. Ongeveer 4.800 mensen hebben zich in de afgelopen maanden ingeschreven om van deze groepsinkoop te profiteren. Dat is mooi, want voor een groepsaankoop geldt: hoe hoger het aantal inschrijvingen, hoe scherper de prijs.

Groepskorting
Een groepsaankoop Zonnepanelen werkt als volgt:

  1. Mensen die geïnteresseerd zijn, schrijven zich gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop.
  2. Gekwalificeerde leveranciers brengen een bod uit, de meest voordelige leverancier wint.
  3. Deze leverancier doet aan alle deelnemers een persoonlijk aanbod.
  4. Deelnemers bepalen of ze met het aanbod akkoord gaan.
  5. De leverancier levert en installeert de zonnepanelen.


Schrijf u alsnog in voor een aantrekkelijk aanbod

In de provincie Zuid-Holland liep de inschrijving voor de groepsinkoop tot en met afgelopen 22 maart. Heeft u deze deadine gemist? Dat is geen probleem. Winnaar SolarNRG heeft namelijk aangegeven nog ruimte te hebben voor meer aanbod. U kunt zich daarom nog tot en met 7 mei alsnog gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl en alsnog een persoonlijk, aantrekkelijk aanbod ontvangen van deze leverancier!

Kom naar de informatieavond
Wilt u eerst meer informatie? Bezoek dan op dinsdag 25 april de informatiebijeenkomst van SamenZonneEnergie. Hier ontvangt u algemene informatie over de groepsaankoop en SolarNRG licht hun aanbod verder toe. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadskantoor Schiedam (Stadserf 1) begint om 19:00 uur. Aanmelden kan via www.SamenZonneEnergie.nl.