13 februari 2017

SamenZonneEnergie: een dak vol zonnepanelen voor een goede prijs

Wilt u graag zonnepanelen aanschaffen, maar twijfelt u nog vanwege de prijs of ziet u op tegen de installatie? Dan is de groepsaankoop van SamenZonneEnergie een uitkomst! Door met elkaar in te kopen, ontvangen deelnemers een compleet zonnepanelensysteem plus installatie tegen een goede prijs. Hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs!

Verschillende Zuid-Hollandse gemeenten, waaronder gemeente Rotterdam, organiseren een groepsaankoop voor zonnepanelen onder de naam SamenZonneEnergie. Iedereen die in Zuid-Holland woont, kan zich tot en met 22 maart 2017 vrijblijvend inschrijven via SamenZonneEnergie.nl.

Veiling onder leveranciers
Door de groepsaankoop hoeft u niet zelf te zoeken naar een goed en goedkoop zonnepanelensysteem. Op 23 maart 2017 organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder vooraf gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De leverancier met het beste bod wint de veiling en doet alle deelnemers een persoonlijk aanbod. Wie akkoord gaat met het aanbod, krijgt een compleet zonnepanelensysteem van hoge kwaliteit geïnstalleerd. Als nieuwe eigenaar van het systeem wekt u meteen uw eigen zonne-energie op!

Samen voor een duurzame omgeving
In Zuid-Holland hebben 5.500 huishoudens samen al meer dan 61.000 zonnepanelen gekocht via SamenZonneEnergie. Toch liggen er volgens Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie, nog genoeg kale daken te wachten op panelen. 'We hopen mensen te interesseren voor een eigen zonnepanelensysteem door ze goed te informeren en het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken'. Via SamenZonneEnergie werken gemeenten hard aan een duurzame omgeving.

Meedoen?
Hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs. Inschrijven is vrijblijvend, en kan tot en met 22 maart 2017 op SamenZonneEnergie.nl.