08 maart 2017

Pop-up store 'Energiebesparing010' opent opnieuw in Ommoord

De pop-up store 'Energiebesparing 010' komt terug! In winkelcentrum Binnenhof in Ommoord opent op 10 maart 2017 de eerste pop-up store in de wijk. De komende maanden kunnen bewoners hier op vrijdag en zaterdag terecht voor deskundig advies over het verduurzamen van hun woning.

Woont u in Ommoord en wilt u energie besparen, maar weet u niet waar te beginnen? Loop dan vooral even binnen bij de pop-up store 'Energiebesparing 010' naast de Hema in winkelcentrum Binnenhof. De adviseurs die de winkel bemannen kunnen u van alles vertellen over hoe u uw huis duurzaam kunt verbeteren. Van simpele aanpassingen, zoals het plaatsen van tochtstrips tot de meer ingewikkelde maatregelen als dak-, gevel- en vloerisolatie en zonnepanelen op het dak.

Energiebesparings-activiteiten

Tijdens de openingsuren kunt u altijd binnenlopen voor advies, maar de adviseurs van de pop-up store organiseren ook allerlei activiteiten rondom energiebesparing. Zo kunt u langskomenĀ  voor adviesgesprekken op basis van een warmtefoto van uw eengezinswoning en vinden er informatiebijeenkomsten plaats waar in het bijzonder wordt ingegaan op thema's als isolatie of zonnepanelen. De precieze datums en tijden worden nog bekend gemaakt.

Openingstijden pop-up store 'Energiebesparing010'

De pop-up store is vanaf vrijdag 10 maart iedere vrijdagmiddag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom!

Energieadvies op maat

Komt u niet uit Ommoord of bent u niet in de gelegenheid om de pop-up store te bezoeken? Dan kunt u wel tegen een scherp verlaagd tarief een energieadvies voor uw eigen woning laten opstellen. Dit advies kunt u eenvoudig aanvragen op deze pagina. Na het versturen neemt de energieadviseur contact op voor een afspraak bij u thuis, op basis waarvan hij een praktisch adviesrapport opstelt voor het duurzaam verbeteren van uw woning. Op de pagina staan ook de voorwaarden om er gebruik van te kunnen maken.