03 april 2018

Pop-up store Energiebesparing 010 per 1 april gesloten

Afgelopen weekend was de laatste keer dat Rotterdammers terecht konden in de pop-up store Energiebesparing 010 in winkelcentrum Binnenhof in Ommoord. De winkel is per 1 april 2018 gesloten. Wie op zoek is naar gratis energieadvies, kan nog wel gewoon terecht in de WoonWijzerWinkel of op deze website.

Voor vragen over isolatiemogelijkheden en gratis energieadvies kunt u terecht in de WoonWijzerWinkel aan de Directiekade 2 in Rotterdam. De winkel is open op werkdagen van 9 tot 17 uur. Daarnaast zijn er regelmatig op zaterdag themadagen, bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen, zonnepanelen of innovatieve manieren om energie te besparen.

Informatie op deze website

Ook op deze website kunt u nog steeds gratis veel informatie vinden over hoe u uw energierekening omlaag kunt krijgen. Zo hebben we speciale informatiepagina's met alles wat u moet weten over vloer-, gevel- en dakisolatie én over isolerend glas. En heeft u onze stappenplannen al gelezen?

Een nieuwe pop-up store?

Na een pop-up store in het centrum was de winkel in Ommoord de tweede tijdelijke energiebespaarwinkel van de gemeente Rotterdam. Momenteel wordt gewerkt aan een derde winkel in de wijk IJsselmonde. Weten waar deze komt en per wanneer u er terecht kunt? Houd dan deze website goed in de gaten!