14 september 2017

Nog een paar plaatsen beschikbaar voor de VVE010-studiegroep over zonnepanelen

VVE010 organiseert ook dit najaar een studiegroep Zon. Speciaal bedoeld voor Verenigingen van Eigenaren die met elkaar de mogelijkheid voor zonnepanelen op hun gebouw willen onderzoeken. Meedoen? Wacht niet te lang, er zijn nog maar een paar plekken vrij!

Zonnepanelen op het gezamenlijke dak. Veel Verenigingen van Eigenaren dromen ervan, maar er zijn best wat zaken om rekening mee te houden. In de studiegroep Zon krijgt u alle handvatten om uit te zoeken hoe haalbaar de aanleg van zonnepanelen is voor uw appartementencomplex. Alle juridische, financiële en technische zaken komen aan bod. Tegen het einde van de studiegroep heeft u een compleet plan in handen om samen met uw buren te profiteren van uw eigen zonne-energie!

Geef u snel op!

De bijeenkomsten met de studiegroep vinden plaats op woensdagavond 1 november en woensdagavond 29 november in BlueCity, Maasboulevard nummer 100 in Rotterdam. Deelname is gratis en verplicht u tot niets.

Wilt u met uw VvE een zonnedak aanleggen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geef u dan nog snel op voor de studiegroep Zon. Dit doet u door een mailtje te sturen naar duurzaam at vve010 dot nl dot