11 september 2017

MVO Festival 2017 staat in teken van duurzaamheid

Het MVO Festival 2017 staat dit jaar volledig in het teken van duurzaamheid. Tijdens dit verrassende en inspirerende evenement kunnen vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, de overheid en bewoners in gesprek gaan over duurzaam leven. Bijzondere gast is astronaut en duurzaamheidsexpert André Kuipers.

De gemeente Rotterdam, verschillende maatschappelijke organisaties en de BusinessClub van Rotterdam Prins Alexander organiseren de derde editie van het MVO Festival op de Dag van de Duurzaamheid: 10 oktober. Op deze bijzondere dag móest het festivalthema wel duurzaamheid zijn!

Duurzaamheid hoog op de agenda
De organisatie van het MVO Festival probeert het thema zo breed mogelijk uit te dragen tijdens het festival. Het is de bedoeling dat Duurzaamheid hoog op de agenda komt te staan bij zowel bedrijven als huishoudens. Kennis en kunde delen en elkaar inspireren staat dan ook centraal. Komt u ook? De toegang is gratis; aanmelden kan eenvoudig via de website.

Presentatie astronaut André Kuipers
Een heel bijzondere spreker op het festival is astronaut André Kuipers. Hij neemt u mee in de wereld van de ruimtevaart, innovatieve technologieën en weet inspirerend te vertellen over duurzaamheid. Hoe kunnen wij nu écht een positieve bijdrage leveren aan een gezonde, duurzame wereld? André vertelt het!

Praktische informatie
Wat: MVO Festival
Waar: Recreatiecentrum Zevenkampse Ring aan de Zevenkampse Ring 301
Wanneer: 10 oktober 2017 van 16.00 uur - 21.00 uur
Entree: GRATIS (maar aanmelden is verplicht)
Meer informatie: http://mvo-festival.nl/ 

Programma:
16.00 uur inloop bezoekers
16.20 uur opening beursvloer
16.30 uur presentatie Andre Kuipers
17.00 uur beursvloer activiteiten / netwerken
21.00 uur einde