19 juni 2017

Kom op 1 juli naar de WoonWijzerWinkel Zonnepanelendag!

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Kom op 1 juli 2017 naar de WoonWijzerWinkel voor de speciale Zonnepanelendag! Daar komt u álles te weten over leveranciers, prijzen, mogelijke kleuren, rendement en nog veel meer.

Na het succes van de WoonWijzerWinkel Isolatiedagen in februari, maart en april organiseert de WoonWijzerWinkel op 1 juli 2017 de Zonnepanelendag. Want wie kiest voor zonnepanelen, moet tegenwoordig flink wat keuzes maken. Daar helpen we u graag bij!

Veel verschillende panelen

In Nederland zijn er inmiddels zo'n duizend leveranciers van zonnepanelen. Vier op de tien zonnepanelen zijn gemaakt in China, een kwart in Duitsland en twaalf procent komt uit Japan of Noord-Amerika. Vanzelfsprekend bestaat er veel verschil in bijvoorbeeld kleur, prijs, kwaliteit en rendement. Ook kunt u in de WoonWijzerWinkel verschillende type zonnepanelen bekijken.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, staan er in de WoonWijzerWinkel voorbeelden van verschillende zonnepanelen tentoongesteld. Ook komt u meer te weten over aantrekkelijke collectiviteitsaanbiedingen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen.

Gratis scan

Nu al benieuwd naar wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Doe de gratis dakscan op de website van de WoonWijzerWinkel.

Gra­tis zon­ne­pa­ne­len ad­vies in de Woon­Wij­zer­Win­kel
Gra­tis zon­ne­pa­ne­len ad­vies in de Woon­Wij­zer­Win­kel
Gra­tis zon­ne­pa­ne­len ad­vies in de Woon­Wij­zer­Win­kel

Btw-voordeel op zonnepanelen

Wie kiest voor zonnepanelen, kan rekenen op veel financiële tegemoetkomingen. Zo kunt u de btw (21 procent) op aanschaf en installaties van zonnepanelen als particulier via een eenvoudig formulier terugvragen van de Belastingdienst. Dit levert een groot voordeel op. Daarnaast zijn er aantrekkelijke collectiviteitsaanbiedingen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Ook voor vragen over dit soort regelingen voor zonnepanelen kunt u bij de WoonWijzerWinkel terecht.

Aanmelden en contactgegevens

U kunt zich aanmelden voor de WoonWijzerWinkel Zonnepanelendag via de website van de WoonWijzerWinkel.

Directiekade 2-8
3089 JA Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10 747 01 47

Onafhankelijk energieloket

De WoonWijzerWinkel is het regionale, onafhankelijke energieloket voor energiebesparing voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. U kunt hier terecht voor betrouwbaar en objectief advies over zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen. Tussen 1 juli en 18 november 2017 organiseert de winkel verschillende themadagen:

Datum Thema Locatie Tijd
Zaterdag 1 juli 2017 Zonnepanelen WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 26 augustus 2017 Leven zonder gas: elektrische verwarming WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 23 september 2017 Duurzame materialen/Groen dak
WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 21 oktober 2017 Isoleren en ventileren WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 18 november 2017 Isoleren WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur

 Kijk voor meer informatie op www.woonwijzerwinkel.nl