29 maart 2017

Isoleren? Kom op 8 april naar de WoonWijzerWinkel!

Op zaterdag 8 april vindt tussen 9.00 en 15.00 uur de voorlopig laatste Isolatiedag in de WoonWijzerWinkel plaats. Op deze dag besteden de adviseurs in de winkel extra aandacht aan de verschillende mogelijkheden van isolatie en wat het u oplevert.

De WoonWijzerWinkel is het regionale Energieloket voor Energiebesparing voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Op zaterdag 8 april vindt hier de laatste van drie speciale Isolatiedagen plaats. Op een Isolatiedag krijgt u uitleg over de verschillende mogelijkheden voor het isoleren van uw woning én wat het u oplevert. De WoonWijzerWinkel heeft voorbeelden van ruim dertig isolatie-oplossingen onder één dak.

Gratis woningopname
Op 8 april kunt u in de winkel in gesprek gaan met een onafhankelijk adviseur. Hij of zij geeft u aan de hand van uw situatie advies over de diverse mogelijkheden voor vloer-, gevel- of dakisolatie. Als het nodig is om eerst in uw woning te kijken, kunt u gebruikmaken van een gratis woningopname (ter waarde van € 49,-) Door collectieve inkoopafspraken met (lokale) bedrijven kan de WoonWijzerWinkel u vervolgens de hoogste kwaliteit materialen bieden voor de laagste prijs.

Profiteer van subsidie op woningisolatie|
Sinds september 2016 kunt u flinke subsidie van de Rijksoverheid krijgen voor energiebesparing in uw woning of met uw Vereniging van Eigenaren. Wanneer u minimaal twee maatregelen neemt, krijgt u 20% subsidie. Een soort stapelkorting, dus. Ook is het btw-tarief op arbeidsloon bij isolatie verlaagd naar 6 procent. Nu is dus een goed moment om te beginnen met de isolatie van uw woning. Naast een lagere energierekening levert isolatie een hoger wooncomfort op en draagt het bij aan de waarde van uw woning. Bovendien vermindert goede isolatie uw CO2-uitstoot. En u stookt niet meer voor de buren!

Voor de subsidie geldt: op = op. Laat u dus nú adviseren zodat u nog van de regeling gebruik kunt maken.

Kom op 8 april langs voor:
– Objectief advies
– Informatie over subsidies
– Ruim dertig isolatie-oplossingen onder één dak
– Onze collectieve inkoopacties
– Gratis woningopname ter waarde van € 49,- voor inwoners uit de regio

Wij nodigen u van harte uit uw licht op te steken over het isoleren van uw woning. Meld u gratis aan voor de Isolatiedag op: www.woonwijzerwinkel.nl/isolatiedagen.

Contactgegevens WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam en bereikbaar per telefoon: 010 7470147 en per e-mail: info at woonwijzerwinkel dot nl. Of kijk op de website: www.woonwijzerwinkel.nl.