17 november 2017

Isoleren? Dat doen wij gewoon!

Het wordt weer kouder en vochtiger in huis. Wilt u meer comfort? Dan helpt het om uw huis te isoleren. Veel mensen denken dat dat een gedoe is, maar dat valt in de praktijk vaak reuze mee. Daarom introduceert de WoonWijzerWinkel deze winter de campagne 'Isoleren? Zo gedaan!'

Een goed geïsoleerde woning verliest minder warmte via het dak, de vloer, de buitenmuren en de vensters. Dat is comfortabel, gezond én het zorgt voor een besparing op de energierekening. Omdat u minder energie nodig hebt om uw huis te verwarmen, draagt u direct bij aan een duurzamere toekomst. En dat terwijl u er zelf lekker warm bij zit!

Makkelijk en snel

Isoleren kan op verschillende manieren en is vaak gemakkelijker en sneller uit te voeren dan de meeste mensen denken. Zo kan gevelisolatie meestal door kleine gaatjes in de muur worden ingespoten. En het dichten van kieren is ook iets dat u zelf kunt doen. In de WoonWijzerWinkel weten ze er alles van. De adviseurs helpen u graag op weg om keuzes te maken die passen bij uw situatie en budget.

Kijk voor meer informatie op de speciale webpagina van de WoonWijzerWinkel!