29 januari 2018

Inwoners van Ommoord krijgen gratis uitgebreid energieadvies

Goed nieuws voor wie een eengezinswoning in Ommoord bezit en minder energie wil verspillen of zelf energie wil opwekken. Tot en met 30 april 2018 kunt u helemaal gratis uitgebreid energieadvies krijgen! Speciale energieadviseurs komen kosteloos bij u langs om samen met u te kijken naar bespaarmogelijkheden. Deze verwerken ze vervolgens in een uitgebreid adviesrapport. Maakt u ook een afspraak?

Uw huis minder energie laten verspillen, dat is een slimme zet. Niet alleen doet u zo een goede daad voor het milieu, het komt ook ten goede aan uw portemonnee en de waarde van uw huis. Bovendien gaat u comfortabeler wonen: tocht en vocht verdwijnen uit uw huis.

Gratis bespaaradvies

Wie een eengezinswoning in Ommoord bezit, kan nu extra makkelijk energie besparen. Tot en met 30 april krijgt u gratis energiebespaaradvies op maat. Een energieadviseur komt een uurtje bij u langs om de mogelijkheden in uw huis te bekijken. Binnen twee weken na het bezoek ontvangt u een adviesrapport waarin precies staat beschreven welke maatregelen u kunt nemen om minder energie te verspillen of zelfs energie op te wekken. In dit rapport staat ook wat de maatregelen ongeveer kosten én hoe snel u de investering terugverdient.

Maak nu een afspraak

Een afspraak maken met een energieadviseur is heel eenvoudig. Stuur een mail naar info at klimaatroute dot nl met uw naam, telefoonnummer, woonadres en de vermelding dat u gratis energieadvies wilt, of bel 010 3007 808. Ook kunt u in de komende weken ambassadeurs van het initiatief aan de deur verwachten met informatie. Wilt u nu alvast meer weten over bijvoorbeeld isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen? Bekijk hier het informatiepakket van de WoonWijzerWinkel.

Flinke korting op maatregelen

Voor de uitvoering van het Energieadvies Eigen Woning Ommoord werkt de gemeente Rotterdam samen met de energieadviseurs van Klimaatroute en de WoonWijzerWinkel. Deze partijen voeren zelf geen maatregelen uit. Wel kunnen ze voor u offertes aanvragen en u en uw buren begeleiden wanneer u samen voordelig maatregelen zoals isolatie of zonnepanelen wilt inkopen. Zo'n collectieve inkoop kan kortingen opleveren van wel 20 procent! En het kan nog voordeliger: met de Rotterdamse Isolatiecoupon krijgt u 100 euro terug wanneer u ervoor kiest isolatiemaatregelen te nemen.

Meer weten? Bezoek de pop-up store!

Wilt u meer weten over energiebesparende maatregelen? Of wilt u gewoon eens een zonnepaneel bekijken? Loop gerust de pop-up store Energiebesparing 010 binnen. U vindt deze in winkelcentrum Binnenhof in Ommoord. De winkel is open op vrijdagen van 12:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

Ook de deuren van de WoonWijzerWinkel staan voor u open. In deze winkel aan Directiekade 2 (Heijplaat) zijn nog meer isolatieproducten te zien. U bent welkom op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zogenoemde themazaterdagen tussen 09:00 en 13:00 uur.