07 juni 2018

Inschrijving collectieve aankoop zonnepanelen geopend

Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Dit is het moment! Via de regionale collectieve aankoopactie van de WoonWijzerWinkel kunt u nu voordelig een pakket zonnepanelen aanschaffen en laten installeren.

Voor veel producten geldt: hoe meer je er koopt, hoe goedkoper het wordt. Dat geldt ook voor zonnepanelen. De WoonWijzerWinkel organiseert daarom een inkoopactie voor zonnepanelen. Met een grote groep geïnteresseerden uit Rotterdam en omgeving wil ze de panelen collectief inkopen. Hierbij geldt: hoe meer mensen zonnepanelen willen plaatsen, des te lager de prijs. Doet u mee aan deze actie? Dan is de kans groot dat u een flinke korting krijgt op de aankoop van uw zonnepanelen! 

Ook samen zonnepanelen aanschaffen?

Tot en met 30 juni 2018 kunt u zich vrijblijvend inschrijven om mee te doen. Omdat iedereen andere wensen heeft, zijn er drie verschillende pakketten, variërend in prijs en kwaliteit. Met de inschrijvingen gaat de WoonWijzerWinkel aan de slag om de beste aanbieding te regelen. Op 16 juli wordt de definitieve prijs bekend, waarna u – nog steeds vrijblijvend – een offerte kunt opvragen voor uw specifieke situatie. Mocht u akkoord zijn, dan worden de panelen bij u geïnstalleerd en profiteert u gelijk van een lagere energierekening!

Meer informatie en inschrijven

Op woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon vindt u alle verdere informatie over de inkoopactie. Ook staat hier een handige tool waarmee u kunt controleren of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Overtuigd? Schrijf u dan vrijblijvend in voor de actie.