08 mei 2018

Inkoopactie WoonWijzerWinkel: hoge korting op zonneboiler

Een zonneboiler kopen, dat is een slimme zet. Zeker als u dit via de inkoopactie van de WoonWijzerWinkel en Solesta doet. Hoe meer mensen meedoen met de actie, des te lager de prijs van de boilers.

Wist u dat u met een zonneboiler bijna de helft kunt besparen op uw gasverbruik voor warm water? Dat is prettig voor uw portemonnee, én goed voor het milieu. Dankzij de nieuwe inkoopactie van de WoonWijzerWinkel en Solesta (leverancier van zonneboilersystemen) kunt u tegen een heel aantrekkelijke prijs een eigen zonneboiler kopen.

Meer deelnemers = meer korting

De standaard verkoopprijs via deze actie is al aantrekkelijk, maar deze kan door extra korting nog veel lager worden. Hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de korting. Deze kan oplopen tot wel 200 euro!

U kunt zich tot 30 juni 2018 vrijblijvend inschrijven. Dit kan via de website van de WoonWijzerWinkel. Door u in te schrijven gaat u ermee akkoord dat Solesta begin juli contact met u opneemt om een vrijblijvende afspraak te maken.

Solesta - de slimme zonneboiler

De Solesta zonneboiler is makkelijk te combineren met alle cv-installaties. Ook kunt u uw wasmachine op het systeem aansluiten voor extra energiebesparing. Het opslagvat past gewoon in een keukenkastje en er is weinig onderhoud nodig.

U kunt kiezen uit een systeem met een 20- of 25-buizencollector. Wat een verstandige keuze is, hangt onder andere af van het aantal bewoners en de ruimte op het dak. Solesta zal u hier verder over adviseren tijdens het eerste gesprek.

Fo­to: htt­ps://www.woon­wij­zer­win­kel.nl/in­koop­zon­ne­boi­ler/