08 september 2017

Hoe financier ik energiebesparing met mijn VvE?

Wilt u meer weten over de Energiebespaarlening en de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor Verenigingen van Eigenaren? Op 28 september en 6 oktober organiseren het Nationaal Energiebespaarfonds en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland informatiebijeenkomsten hierover!

Aan de slag gaan met energiebesparing binnen de VvE brengt behoorlijk wat uitdagingen met zich mee. De belangrijkste vraag: hoe zit het met de financiering? Voor welke subsidies komen we in aanmerking?

Informatiebijeenkomst
Op 28 september en 6 oktober komt u alles te weten over hoe u energiebesparende maatregelen voor de VvE voordelig kunt financieren. Experts vertellen u onder andere over de stappen in het aanvraagproces van de Energiebespaarlening en de subsidie Energiebesparing Eigen Huis en de voorwaarden waaraan de VvE moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Daarnaast komt u te weten wat de kosten van bepaalde maatregelen zijn en wat energiebesparing uw VvE uiteindelijk oplevert. 

De bijeenkomst vindt plaats in Expo Houten en duurt van 10:00 uur tot 12:30 uur. Aansluitend kunt u genieten van een lunch, waarbij u met de aanwezige experts kunt doorpraten over de situatie binnen uw VvE. 

Meer informatie, onder andere over het aanmelden, vindt u op de website van RVO.

Nu al aan de slag: voordelige energie 
Wilt u nu al aan de slag met slim energie besparen binnen uw VvE? Meld u dan aan voor VvE Energie Select. Dit energiecollectief van VvE Belang en Hezelaer Energy levert voordelige energie voor de gemeenschappelijke ruimten en de collectieve stookinstallaties in uw appartementencomplex. Het collectief koopt energie direct in op de Energiebeurs, zodat de prijzen laag blijven voor u. Daarnaast zijn de facturen overzichtelijk, en er zijn geen verborgen administratie- of vastrechtkosten. Wilt u meer weten of een offerte opvragen? Bezoek de website van VvE Belang.