10 maart 2017

Groepsaankoop zonnepanelen nog mogelijk tot 22 maart

Ruim 2.800 mensen schreven zich tot nu toe in voor de groepsaankoop van zonnepanelen door Zuid-Hollandse gemeenten, waaronder Rotterdam. Op 22 maart sluit de inschrijving voor deze kortingsactie. Inwoners van Zuid-Holland hebben dus nog een week de tijd om zich gratis en vrijblijvend te laten informeren over zonnepanelen.

Het aantal inschrijvingen bepaalt de prijs van het zonnepanelensysteem. Hoe meer inschrijvingen, hoe scherper de prijs. De uiteindelijke prijs van het aanbod wordt op 23 maart bepaald met een veiling onder leveranciers. Gemiddeld bespaarden deelnemers van eerdere groepsaankopen van initiatiefnemer SamenZonneEnergie €1.064,- op de aanschafprijs van hun systeem.

SamenZonneEnergie neemt het uitzoekwerk uit handen
Door de grote hoeveelheid aanbieders van zonnepanelen zien huiseigenaren vaak door de bomen het bos niet meer. ''Via de groepsaankoop willen we mensen helpen op een makkelijke manier kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen te kopen'', aldus Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie.

Financieel aantrekkelijke én een duurzame keuze
Gemiddeld verdienen zonnepanelensystemen zich in zes tot tien jaar volledig terug en de systemen gaan minimaal 25 jaar mee. Een investering in zonnepanelen levert meer op dan een gemiddelde spaarrekening! Bovendien wekken zonnepanelen groene stroom op, waardoor een zonnepanelen-eigenaar bijdraagt aan een duurzamere omgeving.

Laatste week om nog mee te doen!
Wie zich wil aansluiten bij de groep deelnemers voor deze groepsaankoop kan zich deze week nog gratis en vrijblijvend inschrijven. Dit kan uiterlijk woensdag 22 maart via www.SamenZonneEnergie.nl.