22 januari 2018

Gratis advies en maatregel in pop-up store Energiebesparing 010 Ommoord

Bent u al eens in de pop-up store Energiebesparing 010 geweest? Deze tijdelijke winkel voor energiebesparingstips en het aanvragen van energiebesparende maatregelen is weer open in Ommoord! Kom langs en profiteer van veel voordelen, zoals een gratis 'Energieadvies Eigen Woning'.

In de pop-up store Energiebesparing 010 in winkelcentrum Binnenhof in Ommoord komt u alles te weten over hoe u energie kunt besparen. Welke isoleermogelijkheden bestaan er voor uw huis? Waar en hoe plaatst u het slimst zonnepanelen? En wat zijn simpele trucjes om snel energie te besparen? De adviseurs in de winkel geven u graag uitgebreid antwoord op dit soort vragen. Daarnaast zijn er verschillende interessante acties waarvan u kunt profiteren. De pop-up store is open op vrijdagen van 12:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Gratis energieadvies

Tot en met 30 april 2018 biedt gemeente Rotterdam u het 'Energieadvies Eigen Woning' ter waarde van 25 euro gratis aan. Na aanvraag van zo'n advies controleren experts uw woning helemaal op energiezuinigheid. Vervolgens geven ze u tips over hoe u in uw specifieke situatie energie kunt besparen. Interessant? Doe een aanvraag in de pop-up store, stuur een mail naar info@klimaatroute of maak een afspraak met een van de adviseurs die bij u aan de deur komt. Bellen kan ook: 010-300 78 08.

Let op: het advies aanvragen in de pop-up store heeft een groot voordeel. De eerste 50 bewoners van Ommoord die dit doen, krijgen een rol radiatorfolie helemaal gratis.

De popup-store is mede mogelijk gemaakt door subsidie van Triple-A en van Provincie Zuid-Holland.

WoonWijzerWinkel

Misschien heeft u geen adviezen meer nodig, maar weet u al precies welke stappen u wilt zetten om uw huis te verduurzamen. Wees slim en vraag uw offerte(s) op bij de WoonWijzerWinkel, in de winkel zelf of via de website van de WoonWijzerWinkel. Deze organisatie verzamelt aanvragen en onderhandelt vervolgens bij gecertificeerde verwerkers voor scherpe prijzen. Uw korting kan daardoor oplopen tot 20 procent.