24 mei 2017

Doe meer met uw dak; bezoek de inspiratiemarkt voor ideeën!

Heeft u een onbenut plat dak en wilt u daar meer mee doen? Kom dan naar de Rotterdamse inspiratiemarkt voor daken op 10, 11 en 17 juni. Toegang is gratis!

De stad Rotterdam heeft meer platte daken dan welke stad dan ook. Met die platte daken kunnen we nog alle kanten op. Het dak is namelijk een ideale plek om een gezellige lounge-, sport- of werkplek te maken. Wat dacht u van barbecueën met uitzicht over de stad? Vergaderen in de frisse buitenlucht? Of een moestuin bijhouden op grote hoogte? The sky is the limit!

Het dak op voor een gezonde stad

U kunt uw dak ook gebruiken om bij te dragen aan een gezonde en weerbare stad. Bijvoorbeeld door zonnepanelen of een (stads)windmolen op uw dak te plaatsen. Of door een groen dak aan te leggen, waardoor regenwater langer wordt vastgehouden. Zonnepanelen op een groen dak leveren bovendien meer rendement op. Ook op die manier kunnen we de daken van Rotterdam beter benutten.

Kom naar de inspiratiemarkt!

Wilt u ook meer doen met uw dak? Kom dan op 10, 11 en 17 juni naar de Rotterdamse inspiratiemarkt voor daken. Bewonder hier de nieuwste mogelijkheden voor groene daken en zonnepanelen. Verschillende leveranciers vertellen u er graag meer over. Ook de gemeente Rotterdam is aanwezig met informatie over de mogelijkheden van multifunctionele daken in de stad. U bent van harte welkom op de volgende locaties:

10 en 11 juni
Locatie: De Hofbogen (dak Station Hofplein) te bereiken via de loopbrug Luchtsingel of via ingang Katshoek 39b.
Openingstijden: 11:00 – 18:00 uur.

17 juni
Locatie: Drijvend Paviljoen, Tillemakade 99, Rotterdam.
Openingstijden: 11:00 – 18:00 uur.

Meer weten over de voordelen van een multifunctioneel dak? Lees dan ook de folder!