01 mei 2017

Bezoek de VvE's met energie-beurs op 20 mei!

Bent u (bestuurs)lid van een VvE en wilt u graag met de hele vereniging aan de slag met energiebesparing? Bezoek dan op 20 mei 2017 de beurs VvE's met Energie in de WoonWijzerWinkel en laat u bijpraten over de mogelijkheden.

Van zonnepanelen op het dak tot het delen van een elektrische auto: als leden van een VvE kunt u samen veel doen aan energiebesparing. Om u hierover te informeren en te inspireren vindt op 20 mei 2017 de VvE's met Energie-beurs plaats. De locatie is de WoonWijzerWinkel op Rotterdam Heijplaat. Deelnemers mogen hier gratis met de waterbus naartoe reizen!

Workshopprogramma
Ook voor deze editie van de beurs is gezorgd voor een origineel en afwisselend programma. Naast een rondleiding door de WoonWijzerWinkel kunt u onder meer deelnemen aan workshops over het duurzamer maken van uw onderhoudsplan en het energiezuinig maken van de lift. Ook is er een workshop over hoe om te gaan met onenigheid binnen de VvE en kunt u op spreekuur bij het Nationaal Energie Fonds over de financiering van besparingsprojecten. Uiteraard is er ook ruimte voor ontmoeting en uitwisseling met andere VvE's.

Meer informatie
De beurs vindt op 20 mei 2017 plaats in de WoonWijzerWinkel en duurt van 11.30 tot 15.30 uur. Het hele programma staat vermeld in de uitnodiging. Hier vindt u ook een downloadlink voor gratis tickets voor de waterbus. Bent u van plan te komen? Meld u zich dan even aan. Dat kan via de link in de uitnodiging, of door een mail te sturen naar duurzaam at vve010 dot nl

sdasdsdsd